Lama: Flashes

MP3: Lama returnerer med griselekker single, og den kan du få helt gratis!

Relaterte sider:

Lama

30. september kommer Lamas tredje album, et album som hvis man skal dømme etter den første singelen, kan bli ekstremt vanskelig å motstå. Flashes kan man forsyne seg av helt gratis under her, inkludert to remikser gjort av Proviant Audio og Mathias Stubø - altså én og samme person som nylig har begått to av årets flotteste skiver under disse navnene.

Høsten kan uansett se ut til å tilhøre Lama, som bør bli gitt veldig mye radiotid med denne singelen. Låten fremstår lett og catchy ved første lytt, men åpenbarer seg kraftig som noe mye mer ved hver eneste av de første gjennomlyttingene. Jepp, det er vanskelig å la det bli med den ene gangen. Har man en soft spot for Motorpsychos flørt med popmusikk, og Sondre Lerches fineste øyeblikk, så faller nok Flashes i smak.

Om noe på denne jord kan kalles intelligent pop, så må det være dette. Ja, for noen ganger kjennes det ut som at musikk gjør oss dummere, men den nye utgaven av Lama gjør at man føler seg en million ganger smartere. Og gladere, ikke minst!

Lama - Flashes : single with remixes by spoontrain

Gleder meg til å høre de som greier å toppe dette som årets norske sommerlåt. Og gå for all del ikke glipp av den herlige videoen Lavafilm har laget til Flashes:

Lama - Flashes from Lavafilm on Vimeo.Lamas tredje album er ventet ute 30. september via Spoon Train/Tuba.

Foto: Kristin Svanæscomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Diverse artister - Hugen leikar så vide - Middelalderballader i Norge

(NFS (Norsk Folkemusikksamling))

Bjørn Hovde applauderer høylytt et nytt arkivhistorisk dokument, utgitt av Norsk Folkemusikksamling ved Universitet i Oslo.

Flere:

Beatnuts - Classic Nuts Vol. 1
Diverse artister - If I Make It Through Christmas