Vinn: Konsertbillett Christer Wulff

Christer Wulff er aktuell med singelen Save Yourself. Søndag er det releasekonsert på Parkteatret i Oslo – vi har noen billetter som kan bli dine!

Foto: Presse

Tromsøgutten Christer Wulff, med bostedsadresse Oslo, har vært i studio for å spille inn sitt første album med Børge Fjordheim (Wunderkammer ++) som produsent. Med på laget har Wulff også fått Morten Abel som co-produsent og Justin Gerrish (Vampire Weekend) til å mikse debutalbumet som slippes senere i år.

Da Christer Wulff først gjorde seg bemerket for noe år siden, var det som singer/songwriter. Med et par digitale singler på baklomma, spilte artisten på festivaler som Slottsfjell og Quart i 2006/2007.

Nå er uttrykket endret. I Wulffs musikalske univers anno 2012 finner vi indiepop med 80-talls synther, lystige melodilinjer og alternativ rytmer. Første smakebit, singelen Save Yourself ble akkurat sluppet, og med sitt sommerlige uttrykk er den allerede listet på NRK P3.

Live har Christer Wulff et helt nyetablert band i ryggen. Der finner vi Håkon Øyen på tangenter og EDB, Thomas Engebretsen (Tôg, TV Experience) på bass og Thomas Gallatin (Marit Larsen) på trommer.

Søndag 10. juni er det releasekonsert på Parkteatret i Oslo. Vi har 2 billetter (inkluderer at du kan ta med deg kjæresten eller en annen ekstra person) som kan bli dine, rett og slett ved å svare på følgende spørsmål:

For noen år siden bodde Christer Wullf i Berlin, noe som blant annet resulterte i en låt om byen. Andre tromsøværinger har også bodd/bor i den tyske hovedstaden. Hvis du vet navnet på bandet som i år tok en musikalsk u-sving i elektronisk retning og slapp sitt fjerde album under delvis nytt navn fra Berlin, er det bare å sende en mail til redaksjonen@groove.no – merket Christer Wulff/Parkteatret.

Fristen er fredag 8. juni klokken 12. Da trekker vi ut to vinnere som får 2 billetter hver til Christer Wulffs releasekonsert på Parkteatret i Oslo. Lykke til!
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Noa Babayof - From a Window to a Wall

(Anova Music)

Noa Babayof padler menneskeheten over rennende elver av blod på vei til dødsriket.

Flere:

Mulatu Astatke & The Heliocentrics - Inspiration Information
Madrugada - Madrugada