Slutt for Storåsfestivalen

Det er tøffe tider for festivaler, og i dag måtte også Storåsfestivalen bite i det sure eplet og takke for seg.

Selv om både program og publikum har vært av høy klasse, så har det ikke gått helt slik man kunne ønsket for festivalen i 2009. Et underskudd på 2.2 millioner kroner har gjort at festivalen må si takk for seg.

Festivalstyret hadde følgende å si om saken:

- Det er med bløende hjerte å måtte meddele at eventyret på Storås nå er over. Etter underskudd og dårlige medieoppslag etter festivalen i 2008 var det en stor oppgave for organisasjonen og lage festival i år. Men, vi laget kanskje den beste Storåsfestivalen noensinne. Flytting av festivalområdet ble en kjempesuksess. Grunnmuren for en ny festival i 2010 ble lagt med masse entusiasme og gode tilbakemeldinger fra publikum og media. Hadde vi solgt 1400 festivalpass til så hadde vi gått i balanse.

Det er alltid trist å se at slikt engasjement ikke får den belønningen det fortjener, og selv om det har vært visse hindere for festivalen så går de ut med hodene hevet.

- Eventyret i skogen har siden 2004 har omsatt for 50 millioner kroner. Utover dette har festivalen bidratt med en mer omsetning lokalt på ca. 20 millioner. Aksjonærene har aldri tatt ut utbytte, selv i årene hvor festivalen gikk med store overskudd. Vårt motto har siden starten vært at Storåsfestivalen skal utfordre, den skal glede og den skal begeistre.

Vi takker for entusiasmen og engasjementet fra de involverte, og håper den vil bli tatt med videre til fremtidige prosjekter.


comments powered by Disqus

 Artikler, nyheter


Ekstranummer #65: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 9

I jula blir alle nostalgiske, sentimentale og tilbakeskuende. Til alle tider. Det årvisst kolossale salget av anakronistiske julehefter er en sterk indikator på lengslene bakover.

Podium

Hovedsiden / Siste:

Re: The Suit Decides
28.03.15 - 18:14

The Suit Decides
28.03.15 - 18:13

Hva slags rock er det snakk...
19.03.15 - 14:34

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo


Father John Misty - I Love You, Honeybear

(Bella Union)

Uvanlige kjærleikssongar i eit faderlig sterkt folkpopmelodisk famntak.

Tidligere: