Første artister til Slottsfjell 2011

Deerhunter og Gallows blant de Slottsfjell-klare artistene til 2011.

Forsidefoto: Craig Burton/Gallows

Festivalsesongen er egentlig aldri død. For mange er det minst like spennende å følge med på hvilke artister de forskjellige festivalene greier å huke tak i, og Slottsfjell har nok truffet blink for veldig mange med sitt første artistslipp for 2011.

Amerikanske Deerhunter står bak en av årets aller beste plater med smukke Halcyon Digest, en plate som garantert vil prege mange lister når musikkåret 2010 skal oppsummeres. Mange av festivalene i Norge har nok forsøkt å få tak i bandet, men Slottsfjell opplyser at de er de eneste som har fått napp.

De britiske punkrockerne Gallows gjestet årets Hovefestival og gjorde også to konserter på Garage i Oslo i august. Nå melder Slottsfjell at de også er klare for Tønsberg til sommeren.

I tillegg er Melissa Horn, Honningbarna, Nidingr, Datarock og MikroMinus klare for Tønsbergs store musikkbegivenhet neste år.

Bredt, smalt og lokalt har lenge vært nøkkelord for bookinggruppa til Slottsfjell, og i dette første slippet presenterer vi virkelig noe for enhver smak.

Dette melder Slottsfjell i forbindelse med det første artistslippet, og man kan ikke gjøre annet enn å bekrefte at de lykkes. Festivalen fortsetter også tradisjonen med å få inn ferske lokale navn på plakaten, i denne omgang er det MikroMinus som får æren.

Og for de som ikke fikk med seg Gallows da de besøkte Garage Oslo i august, så får man en viss idé av å se dette klippet fra konserten.Slottsfjell 2011 går av stabelen 14 - 16. juli. Mer informasjon på Slottsfjells hjemmesider


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


American Suitcase - Summerman

(Thatsperfectwonderball)

Bandet har brukt tiden siden Change godt. Og bringer et par nye elementer inn i sitt søtladne lydbilde.

Flere:

Tom Middleton & Diverse artister - The Sound Of The Cosmos
Mahjongg - Kontpab