LUKE 13: ENO

Neida, ENO har ikke startet en festival, men festivalen som opprinnelig skulle være i denne luken ble dessverre nettopp avlyst. Istedet kan vi friste med årsabbonement på det ferske musikkbladet ENO!

Relaterte sider:

Kate Bush

Konkurransen er avsluttet. Riktig svar var Kim Hiorthøy, og det visste Torje Hausvik Olsen. Vi gratulerer med årsabbonement på ENO! Takk til alle andre som deltok!

Det er ikke lett for festivaler å overleve i dag, og denne gangen har det gått hardt ut over Storåsfestivalen, som nå har sett seg nødt til å avlyse. Det synes vi selvfølgelig er veldig trist, og håper at de kommer seg tilbake til 2012! Men noen tom luke kunne vi jo ikke ha, og erstatningen er på ingen måte dårlig selv om det ikke er en festival!

For to uker siden kom andre utgave av det nye musikkmagasinet ENO, og bladet har allerede greid å etablere seg som et solid tilbud for musikkinteresserte. Helgen som var inviterte bladet folk i Oslo og Bergen på slippfester med konserter. I Oslo inntok The Lionheart Brothers og Heroes & Zeros Internasjonalen på fredag, og dagen etter var det ThisGoesDisco og Mahjongg som stod for underholdningen.

Den heldige vinneren av abbonement kan vente sitt første nummer i postkassa i februar, like før by:Larm setter i gang. Før den tid så kan man skaffe seg et eksemplar av ENO #2 i butikkene, og lese om Kate Bush, MGMT, Darkthrone, Per Bergersen, og Bone Thugs-n-Harmony, pluss mye mer!

For å være med i trekningen av et årsabbonement trenger du bare svare på ett lite spørsmål. Gjør du det og følger instruksjonene under, så kan 13. desember bli en ekstra fin dag!

- HVEM HAR DESIGNET COVERET TIL ENO #2?

Send ditt svar til konkurranse@groove.no innen midnatt ikveld, 13. desember. Husk å rable ned fullt navn, adresse og telefonnummer - og merk eposten "ENOENOENO!" - lykke til!
comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Ekstranummer #67: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 11

To populærlitterære genre, cowboyboka og dameromanen dominerte det nostalgisk lesestoffet i 1970. Ved inngangen til åttiåra var de begge forandret. Samtidig blåste forlagene nytt liv i gamle krimhelter - Knut Gribb og Jonas Fjeld.

Groovissimo


Kendrick Lamar - To Pimp a Butterfly

(Aftermath / Interscope)

Ei funky reise inn i ei uroleg og samansett sjel, i ei uroleg og uforståelig tid.

Tidligere: