Antony på operataket

Antony and the Johnsons innleder Oslo Jazzfestival på operataket i august

Søndag 9. august innleder Oslo Jazzfestival med Antony and the Johnsons og Operaorkestret på taket av Den Norske Opera & Ballett.

Denne begivenheten - som vi tør anta vil bli veldig utsolgt - er en del av Antonys sommerturné som blant annet går til Glastonbury og Way Out West i Göteborg. På turneen spiller Antony and the Johnsons The Crying Light med lokale symfoniorkestre under ledelse av Rob Moose, og i Oslo er det Operaorkestret som deler scene med bandet.

Moose er en anerkjent musiker, arrangør og dirigent. I tillegg til et mangeårig samarbeid med Antony Hegarty, er Moose blant annet kjent for sitt samarbeid med Sufjan Stevens, Beth Orton, Ryuichi Sakamoto, Rufus Wainwright, Marianne Faithfull, Linda Thompson, Vienna Teng, Josh Groban og Ravi Coltrane.

Billettsalget starter kl. 09.00 fredag 20. mars på Billettservice.

Oslo Jazzfestival åpner offisielt med en hyllest til Radka Toneff i Operaen mandag 10. august.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kvelertak - Kvelertak

(Indie)

En sjangerfornektende og sviende bra debut. Det skulle ikke overraske meg om man hadde kommet til bevisstheten med blåmerker rundt halsen.

Flere:

Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker
Helldorado - Director's Cut