Bukta med nye datoer

Flytter to uker frem i tid neste år. Bok om festivalen slippes i november.

Festivalen i Tromsø går av staben neste år i tidsrommet 2. - 4.juli, to uker før de foregående festivalene har gått av staben. På hjemmesiden sakser vi ut begrunnelsen:

"Det er flere grunner til dette – to av de viktigste er tilgangen til artister vi har på ønskelisten. Det vil være lettere å lokke disse til festivalen tidligere på sommeren. I tillegg møter vi flere utfordringer ved å arrangere festival midt i fellesferien, og velger å flytte til startet av denne."

Festivalen, som i løpet av sine første fem år har bygd opp en solid økonomi langt unna de blodrøde tallene mange andre sliter med, har for øvrig valgt nytt styre med Siw Bang Larsen som leder.

Det kommer også bok om Buktafestivalen, ført i penn av kulturredaktør Lasse Jangås. Her loves det innsyn bak gjerdene og betraktninger om det å starte opp og arrangere festival i Ishavsbyen. Et rikholdig billedarkiv blir sentral i boken som kommer i november.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fruit Bats - Spelled In Bones

(Sub Pop)

Litt vemod, men mest livslyst i dette tonefriske vesle sommareventyret.

Flere:

MJ Cole - Back To Mine - A Personal Collection For After Hours Grooving
Scorch Trio - Scorch Trio