LUKE 7: Trondheim Calling 2011

by:Larm har etablert seg i Oslo, og nå får Trondheim sin egen versjon i form av Trondheim Calling. Siste helgen i januar har festivalen premiere, og du kan vinne billetter her!

Relaterte sider:

Bendik

Like Rats From a Sinking Ship

Konkurransen er avsluttet. Riktig svar var så klart 2007, og det visste Jon Even Schärer og Tor Martin Aronsen. Gratulerer til de med hvert sitt pass til Trondheim Calling, og takk til alle andre som deltok. Mange muligheter igjen i kalenderen!

Det begynner å bli en stund siden by:Larm var en omreisende festival, og etter tre år i Oslo så har det blitt tatt tak i Trondheim. Trondheim Calling er navnet på den nye trønderske bransjefestivalen. Her skal lovende Trondheims-baserte artister få vise seg frem, og arrangementet har blitt plassert til 28.-29. januar.

Av artister finner man en rekke lovende band som man kanskje har hørt snakk om før, i tillegg til en del ukjente navn. Det var over 150 band som søkte på de over 40 plassene, så de heldige har all grunn til å være fornøyde med seg selv. Navn som Bendik, The Avalanche, Like Rats From A Sinking Ship har alle utmerket seg den siste tiden, og det er bare å gjøre seg klar til å oppdage nye gullkorn blant de omtrent 40 artistene.

Vi har et par festivalpass å dele ut, og et av de kan bli ditt ved at du svarer riktig på ett eneste lite barnslig enkelt spørsmål:

- NÅR VAR BY:LARM SIST I TRONDHEIM?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no innen midnatt 7. desember, og husk å få med fullt navn, adresse og telefonnummer. Og merker du eposten "TRONDHEIM CALLING 2011" så har du gjort absolutt alt riktig, og økt sjansen din for å stikke av med et festivalpass betraktelig!

For mer informasjon om Trondheim Calling, ta en tur innom www.trondheimcalling.no og få svar på det meste. Lykke til!
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Wavves - Wavvves

(Fat Possum)

14 låter om å ikke passe inn, og det passer helt glimrende!

Flere:

MoHa! - One-Way Ticket to Candyland
Diverse artister - Fille-vern - gamle og nye mestere i norsk munnharpetradisjon