Verdens høyeste konsert

Tirsdag blir verdens høyeste konsert avholdt i et fly mellom Oslo og Reykjavik. Guinness rekordbok er med for å bevitne rekordforsøket.

Relaterte sider:

Magnet

Konserten skal finne sted et godt stykke over skylaget i et SAS Braathens-fly. Det er Bergens-artisten Magnet med band som skal spille seg inn i historien med den høyeste live-konserten noensinne.

- Vi har ryddet ut noen stolrader så hele bandet får plass foran i flyet. Vi er vant til god benplass i flyene våre, men trommesett og en hel kontrabass har vi vanligvis ikke plass til, sier informasjonssjef Thomas Midteide i SAS Braathens i en uttalelse.

Kontrollører fra Guinness rekordbok er med for å sjekke at konserten foregår høyt nok til at den blir historisk. Målet er at hele konserten skal holdes i en høyde av 40.000 fot på vei til Island.

- Dette er en flight med 150 spesialinviterte passasjerer, så det blir en ganske eksklusiv konsert. Selv om vi er opptatt av å yte service til alle passasjerene våre blir det nok ikke vanlig med fullt band på våre vanlige rutefly, forsikrer Midteide.

Magnet skal ha konsert i Reykjavik, hvor han har en stor lytterskare. Han foreslo for SAS Braathens å ha konsert på veien over også. Etter en kort teknisk og sikkerhetsmessig vurdering sa flyselskapet ja til det uvanlige forslaget.

- Jeg har lyst å gjøre noe morsomt og annerledes. Hvis konserten kommer inn i Guinness rekordbok er det også gøy, sier Even Johansen, alias Magnet til pressen.

Han skal underholde de inviterte passasjerene med sanger fra sin nye plate The Simple Life, som har fått meget gode kritikker i norsk presse.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo