LUKE 18: ROSKILDE FESTIVAL 2011

Snakk om å ta julaften på forskudd! Noen av dere har nå muligheten til å gå julen i møte med et festivalpass til Roskilde på vei til postkassa! Bli med i konkurransen nå!

Konkurransen er nå avsluttet, og vi gratulerer Hege Wolleng og Thor Hansen med hvert sitt festivalpass til Roskilde 2011! Svaret vi var ute etter var så klart Buena Vista Social Club. Takk til de utallige som svarte på konkurransen!

Når det gjelder festivaler i Skandinavia så finner man ingen større, mer omtalt, mer legendarisk og mer omfattende enn det Roskilde er. Festivalen har for lengst kommet i sin egen liga, og slutter aldri å imponere med sine programmer. I år har de bare avslørt noen få navn foreløpig, men blant de finner man Iron Maiden, Afrocubism, Kings Of Leon, How To Dress Well, Autopsy og Weekend. Altså et imponerende spekter allerede, og store og små drypp av artister vil komme jevnlig frem mot de åtte dagene med Roskilde Festival 2011.

Roskilde er i tillegg kjent for å ha den aller beste stemningen, og det er ikke en liten prestasjon når det er flere titalls tusen som camper sammen på de store åkrene utenfor Roskilde by.

De som stikker av med festivalpass i denne konkurransen vinner ikke bare et festivalpass, de vinner en ekstatisk slutt på 2010 og en garantert ekstatisk opplevelse når Roskilde Festival 2011 setter i gang 30. juni - 3. juli. Og for all del ikke gå glipp av oppvarmingen fra 26. - 29. juni heller. For at du skal være med i trekningen av festivalpass trenger vi svar på følgende spørsmål:

- AFROCUBISM BESTÅR BLANT ANNET AV ELIADES OCHOA, HVILKET POPULÆRT MUSIKERKOLLEKTIV ER HAN MEST KJENT FRA?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no - og HUSK å få med NAVN, ADRESSE og TELEFONNUMMER. Merk også eposten "ROSKILDE 2011" slik at den havner på riktig sted. Gjør dette innen midnatt tirsdag 21. desember. Så gjenstår det bare å ønske god helg og lykke til!

Mens man svarer kan man kose seg med en av de bekreftede artistene, flotte How To Dress Well:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fila Brazillia - Jump Leads

(Twentythree)

To brazillianerne viser vei hvor andre chillout-mekkere faller av lasset. En elektronisk høydare!

Flere:

Umek - Neuro
High Llamas - Beet, Maize & Corn