Lama - Wakeup Call

MP3: Nytt album ventes fra den spennende Oslo-artisten snart, og her kan du hente ned en eksklusiv forsmak fra det.

Relaterte sider:

Lama

Foto: Eirik Pedersen

Look What You Made Us Do er tittelen på Nils Martin Larsen aka Lama sitt nye album. Det har fått release 7. september og vil som det forrige inneholde låter hvor frontfigur og vokalist vil spille en fremtredende rolle på en rekke instrumenter.

Lama som gav ut sitt forrige album A Guidebook To Lamaland tidligere i år, har siden sist gått fra å være et enmannsprosjekt til å bli et helstøpt 6-manns band, noe som ikke har gått upåaktet hen hos de som har hatt gleden av å oppleve Lama live. Og for de av dere som ikke klarer helt å vente på det endelige resultatet fra artisten har grooves lesere fått eksklusiv tilgang til en forhåndslytting av låten Wakeup Call fra det nye albumet.

Låten kan du hente ned her: Lama - Wakeup Call

Om denne faller i smak har du også muligheten til å se Lama live i Oslo neste uke i forbindelse med Oslo Jazzfestival hvor gruppen spiller sammen med Bellmann på Rockefeller den 11. august.

Det eneste du da behøver å gjøre er å sende en mail til tor.floor@groove.no og si hva du synes om den nye låten, så får to heldige vinnere muligheten til å bevitne opptreden helt gratis.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fruit Bats - Spelled In Bones

(Sub Pop)

Litt vemod, men mest livslyst i dette tonefriske vesle sommareventyret.

Flere:

Thomas Dybdahl - Science
Richmond Fontaine - Post to Wire