Vinn: Festivalpass Working Class Hero

31. mai går startskuddet for årets utgave av Working Class Hero i Drammen. Vi har to festivalpass som du kan vinne her!

Foto: Knut Bry

Working Class Hero-festivalen i Drammen har snekret sammen et flott program i år. På plakaten finner vi kjente navn som Iris DeMent (gjør sin eneste konsert i Europa i Drammen i år), Susanne Sundfør, Stein Torleif Bjella, Bernhoft, Kaizers Orchestra og Kari Bremnes. Festivalen byr også på en rekke band og artister fra underskogen i norsk musikkflora, deriblant kritikerfavoritter som Hedvig Mollestad Trio, Einar Stenseng, Phone Joan, Albert Hall og The Goo Men – for å nevne noen.

Ta med en av de sterkeste røstene fra Sverige for øyeblikket, praktfulle Daniel Norgren. For ikke å snakke om den britiske indieartisten Neil Halstead (kjent fra Slowdrive og Mojave 3), samt amerikanske Sarah Hepburn – som foruten solide album på egen hånd har bidratt med sin svale stemme på musikk signert Sufjan Stevens, Kloster og Serena Maneesh.

Det meste av festivalen går av stabelen på, i og rundt Union Scene mellom 31. mai og 3. juni. Mer info om artister og programmet til Working Class Hero finner du på festivalens hjemmeside. Nyhetsdropp fra Drammen får du også på facebook-siden til WCH – lik i vei!

Vi har fått to dagspass – til valgfrie dager – som du kan vinne ved å svare på noen spørsmål. De burde ikke være alt for vanskelig, hjelp finner du her på huset.

1. Hvilken film signert Coen-brødrene bruker Iris DeMent og låten Leaning on the Everlasting Arms som lydspor til rulleteksten?

2. Hvor mange volt spilte Stein Torleif Bjella på/i før han ble Norges visepresident med sine to praktfulle soloalbum?

3. Hvilken kultlegende produserte det første albumet til Einar Stenseng?

Svarene sendes til redaksjonen@groove.no. Husk å skrive hvilken av dagene du ønsker dagspass til - sjekk hjemmesiden for detaljer. Svarfrist er onsdag 23. mai klokken 12.00, samme dag trekker vi ut to vinnere. Lykke til!

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo