The Black Keys + Johnny Depp

Spilte sammen da Johnny Depp fikk den ærefulle prisen MTV Generation Award på MTV Movie Award søndag.

Foto: Presse

Rocken kanskje beste duo de siste åra, Øya-klare og uimotståelige The Black Keys, sto på scenen da MTV Movie Award gikk av stabelen søndag. Under filmshowet ble skuespilleren Johnny Depp beæret med utmerkelsen MTV Generation Award, og kvitterte med gjesteopptreden på gitar da The Black Keys fremførte Lonely Boy og Gold on the Ceiling til ellevill jubel i salen.

Ohio-duoen fikk sitt endelige gjennombrudd med fjorårets album, El Camino, selv om kritikerne lå langflate allerede etter forgjengeren Brothers (2010). Med 2011-utgivelsen, som ble sluppet rett før jul, tok de også et større publikum med storm og kronet det hele med headlinerstatus på festivaler verden rundt i år.

Saftig miks

Musikalsk er den aktive og produktive duoen - Dan Auerbach og Patrick Carney - en saftig miks av blues, soul, pop og garasjerock, noe de to siste skivene til fulle understreker. At de også er de to beste i katalogen sier noe om formkurven til The Black Keys. Vi snakker om et band som gjennom hardt arbeid, steg for steg, har gått løypa fra små klubber til store festivalscener – og hele veien bare blitt bedre og bedre.

Øyafestivalen spår et av årets mest minneverdige konsertøyeblikk i Norge med duoen i Middelalderparken fredag 10. august (noen få billetter igjen). En spådom vi deler til fulle!

Superstjernen Johnny Depp er stor fan av The Black Keys, og så ut til å ha det storveis på scenen sammen med bandet, rett etter at Depp fikk utmerkelsen MTV Generation Award under søndagens MTV Movie Award.
comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo