grooves brukerundersøkelse

Vi er i ferd med å gjennomgå leserundersøkelsen - og har trukket en vinner.

En riktig stor takk til hver og en av dere som svarte på vår første ordentlige brukerundersøkelse. På litt under en uke fikk vi inn hele 500 svar, noe vi er meget godt fornøyd med.

Takk også for veldig mange hyggelige ord! De legger vi under puta og tar med oss videre. Særdeles trivelig at så mange leser våre epistler jevnlig og bruker groove som den orienterende musikkguiden vi streber etter å være.

Responsen alene forteller oss mye om dere lesere, og besvarelsene og ikke minst de mange nyttige kommentarene i undersøkelsen vil bli et viktig redskap for vår videre utvikling av groove fremover. Nyhetsbrev, nasjonal dekning på konkurranser, større genrebredde i plateomtalene, følge den norske undergrunnen nøyere - i det hele tatt, en rekke gode forslag tikket inn.

Vi skal nå samle informasjonen og forsøke å bygge groove videre på grunnlag av hva dere er fornøyd med - og hvilke forbedringer dere foreslår.

Hvem er så denne jevne groove-leseren?
Et kjapt sveip gir oss følgende svar: Du er en mann i 20-årene med høyere utdannelse, som er stor konsument av musikk, både som lytter og utøver. Du er nok mest glad i musikk innenfor de romslige genrene pop og rock, klassisk og worldmusikk bugner det ikke over av i samlingen din. Du foretrekker vinyl, og vi vil finne mange av dere på Øyafestivalen i august.

Så får det bli vår oppgave å gjøre vår "harde" kjerne enda større til neste undersøkelse!

Vi har trukket en tilfeldig vinner, basert på nummer, av 20 Flax-lodd. En viss JRH vil motta en e-post fra oss ganske snart.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle

(Spoon Train Audio)

Pur unge gutter fra Moss viser obskure veier tilbake til 60-tallets garagerock.

Flere:

Neurosis & Jarboe - Neurosis & Jarboe
Stars - Set Yourself On Fire