Støtte til Radio Revolt

29. november blir det støttekonsert på Blæst i Trondheim.

Søndag 29. november arrangeres det støttekonsert for Radio Revolt i Trondheim. Det skjer på Blæst. Den studentdrevne lokalradioen ble 20. oktober vedtatt lagt ned av Kirke- og kulturdepartementet til fordel for SBS Radio.

- Dette er stikk i strid med Medietilsynets vurdering - og på tvers av ønsket til musikkmiljøet i trønderhovedstaden, heter det i en uttalelse fra initativtaker Herman Ekle Lund, daglig leder i
arrangørbyrået What's Going On?

- Særlig for aktører som jobber med mindre artister, er det en krise at en kanal som jobber med å løfte fram nettopp grasrota i Trondheims-miljøet, blir erstattet til fordel for en kommersiell kanal med konsernsete i Frankrike, sier Lund.

- Over 4000 har registrert seg som medlemmer av vårt opprop "Anniken, behold Radio Revolt på lufta!" på Facebook, og det at musikkmiljøet i Trondheim nå gjør samlet front for å redde Radio Revolt er fantastisk motiverende for vår videre kamp. Departementet har nektet å møte oss, og vil heller ikke uttale seg om saken. Vi håper derfor at den brede støtten vil tvinge departementet til å se på situasjonen vår, sier ansvarlig redaktør i Radio Revolt Sjur Sandgrind.

Bekreftede artister så langt er Dominic (bildet), Irr og Disko Violente.

Radio Revolt vil sende hele kvelden live på FM 97,9.

Foto: Dominic, ukred. fotograf (myspace.com/dominicdgb)


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Nuspirit Helsinki - Nuspirit Helsinki

(Guidance Recordings Inc.)

Finner med stil leverer et album av godlyd i jazza klubblandskap för helvetet.

Flere:

Jonas Kullhammar Quartet - Plays Loud For The People
Umek - Neuro