LUKE 10: Novafest 2011

I en årrekke har Novafest presentert nye, fremadstormende artister. Vi forventer intet mindre til neste år. Vinn festivalpass her!

Konkurransen er avsluttet. Riktig svar var så klart 99,3, og det visste Ingvild Jacobsen, Ingrid Sørbø, Bård Hesla og Linda Hagen. Vi gratulerer med festivalpass til Novafest 2011, og takker alle andre som deltok. Ny festival imorgen!

Bak luke nummer 10 skjuler studentradioen Radio Novas legendariske Novafest seg. Festivalen har blitt arrangert siden tidlig på 90-tallet, og har tradisjon for å trekke frem morgendagens helter. Hvem skulle vel ikke ønske de fikk med seg The White Stripes i 2002?

I fjor ble festivalen arrangert på Blå & Strykejernet. Blant mange artister var Casiokids, The Megaphonic Thrift og Mount Eerie. Og festivalen følger tradisjonen og bytter festivalsjef hvert eneste år, noe som i år har gjort at Gaute Oliver Thu Tesli sitter bak roret.

Ønsker du billetter til neste års festival, trenger du bare å svare på dette enkle spørsmålet.

- HVILKEN FREKVENS HAR RADIO NOVA?

Svaret kan du sende til konkurranse@groove.no. Svarfristen er når denne dagen tar slutt, ved midnatt mandag 13. desember. Skriv også navn, adresse og telefonnummer i mailen som du merker "NOVAFEST 2011". Lykke til, og husk å få med deg resten av julekalenderen.

Novafest arrangeres sannsynligvis i april. Du kan lese nyheter om festivalenHER.


comments powered by Disqus

 Artikler, nyheter


Torgeir Waldemar: Natta, tankane og morgondagen

Den brenn min santen denne plata, den brenn seg fast...

Groovissimo


Torgeir Waldemar - Torgeir Waldemar

(Vestkyst)

Den brenn min santen denne plata, den brenn seg fast.

Tidligere: