LUKE 10: Novafest 2011

I en årrekke har Novafest presentert nye, fremadstormende artister. Vi forventer intet mindre til neste år. Vinn festivalpass her!

Konkurransen er avsluttet. Riktig svar var så klart 99,3, og det visste Ingvild Jacobsen, Ingrid Sørbø, Bård Hesla og Linda Hagen. Vi gratulerer med festivalpass til Novafest 2011, og takker alle andre som deltok. Ny festival imorgen!

Bak luke nummer 10 skjuler studentradioen Radio Novas legendariske Novafest seg. Festivalen har blitt arrangert siden tidlig på 90-tallet, og har tradisjon for å trekke frem morgendagens helter. Hvem skulle vel ikke ønske de fikk med seg The White Stripes i 2002?

I fjor ble festivalen arrangert på Blå & Strykejernet. Blant mange artister var Casiokids, The Megaphonic Thrift og Mount Eerie. Og festivalen følger tradisjonen og bytter festivalsjef hvert eneste år, noe som i år har gjort at Gaute Oliver Thu Tesli sitter bak roret.

Ønsker du billetter til neste års festival, trenger du bare å svare på dette enkle spørsmålet.

- HVILKEN FREKVENS HAR RADIO NOVA?

Svaret kan du sende til konkurranse@groove.no. Svarfristen er når denne dagen tar slutt, ved midnatt mandag 13. desember. Skriv også navn, adresse og telefonnummer i mailen som du merker "NOVAFEST 2011". Lykke til, og husk å få med deg resten av julekalenderen.

Novafest arrangeres sannsynligvis i april. Du kan lese nyheter om festivalenHER.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo