Vinnere: Goo Men

Mange gode svar ankom vår lille konkurranse. Her er vinnerne.

"Hva er din ultimate Goo Men opplevelse?" Det var vår utfordring til våre lesere, og premien var en CD fra Oslorockerne.

Her er vinnerne:

1) Lise Tofteberg:

Min ultimate Goo Men konsertopplevelse må vel være da jeg dro fra Fredrikstad til langt utpå landet på Varhaug utenfor Stavanger.
Varhaug idrettshall huset rundt 1500 fulle bønder og Goo Men skulle varme opp for Kaizers.

Dansegulvet var vel ikke akkurat smekkfullt, folk holdt seg heller rundt bordene med en pils i hånda, med unntak av meg og ca. 5 av mine venner som virkelig tok av til musikken og danset oss gode og varme. Allerede under den andre låta hoppet noen av folka ned fra scena og danset villt sammen med de få som var foran scena. Videre var det full fart, pils og vill dans. Vokalisten lå brått på gulvet og rullet rundt med 3-4 mikrofoner. Terje Vinterstø fra Kaizers kom med på koring etterhvert og det hele endte med en demontering av trommesettet.

Jeg er en ganske så stor Kaizersfan av meg, men må si at den kvelden banket Goo men Kaizers langt ned i grusen når det kom til liveopptreden.

2) Daniel Dybvik:

Det var en fuktig kveld i Oslo. Ute var det kaldt, men forventningene i seg selv var nok til å varme hvem som helst. I løpet av et drøyt halvår som ihuga Goo Men-fans hadde min kamerat og jeg fått med oss tre konserter med heltene vi hadde fått nyss om, og hørt for første på Gamla i august. Nå kunne vi låtene, og regnet ikke med at noe kunne toppe det vi allerede hadde sett og hørt. -Der tok vi grundig feil...

Vi slentret inn på Mono, og visste at The Goo Men ville levere, men nok en gang tok de meg med storm. Jeg hadde nesten glemt det utrolige trøkket, de fengende melodiene og det spilleglade bandet som traff meg midt i trynet - nok en gang. Om mulig med større kraft enn tildligere.

Det skulle ikke mer til enn det velkjente riffet på "Out Tonight" før det for alvor begynte å rykke i dansefoten. Da var det gjort. Den neste halvtimen var som en eneste lang musikkorgie, med et klimaks som holdt seg gjennom hele konserten. Hvilket band! Den klokkerene vokalen til Arnt som skar gjennom en mur av gitar, trommer, tangenter, saksofon og bass i perfekt samspill og harmoni.

Ekstranummeret "The Goo Men Love You" er i ferd med å bli en klassiker i mine ører, og var intet unntak i dag. Da gutta vinket farvel til en gjeng med elleville publikummere (i hvertfall én) hadde jeg bare en tanke i hodet... The Goo Men - I Love You Too

3) Jostein Hestøy:

Det som er så befriende med Goo Men er at man aldri vet hva som skjer av scenen, på scenen eller hvem som faktisk er på scenen...

4) Dette bildet sier vel mer enn alle ord, her Petter i aksjon innsendt av Frode Skjold:

Men gutter og piker, vil dere ha plate i posten trenger vi deres postadresse også. Send til bjorn.hammershaug@groove.no


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo