Rastløs #6: Times New Viking

Få band har greid å gjøre en greie ut av å høres så skranglete og bråkete ut, derfor er vi ekstra glade for å vise dere Times New Viking slik du aldri har hørt de før.

Relaterte sider:

Times New Viking

Rett før påske kom Times New Viking tilbake til hovedstaden for å feire utgivelsen av den eksklusive skandinaviske syvtommeren, No Time No Hope. Trioen var i strålende humør og det ble en solid feiring av utgivelsen, og vi møtte de backstage før konserten for å filme sjette episode av Rastløs.

Selv om det var en uvant ting for dette bandet å gjøre, så var de sporty nok til å ta det på sparket. Derfor falt låtvalget på Teenage Lust fra andrealbumet Times New Viking Present The Paisley Reich fra 2007. Resultatet ble en utgave av Times New Viking du aldri har hørt før.

groove.no Rastløs #6 - Times New Viking from groove.no on Vimeo.Lyd og video: Kai Arne Soot
Foto: Øyvind Rones


Klikk på Rastløs i hovedmenyen for tilgang til alle de andre episodene.

No Time, No Hope 7" er ute nå via Oslo Grammofon. Times New Vikings fjerde album, Born Again Revisited, er tilgjengelig via Matador/Playground.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Tom Waits - Blood Money

(Anti)

Tom Waits er tilbake i sin aller beste og mest imponerende form.

Flere:

The Core - Vision
TV on the Radio - Dear Science