Vinnere: Christer Wulff

Vi har trukket ut to vinnere av konsertbilletter til Christer Wulff på Parkteatret på søndag.

Foto: Presse

Søndag har Christer Wulff slippfest på Parkteatret i Oslo. Der vil Wulff presentere sin nye singel, Save Yourself, og nytt materiale fra det kommende albumet fra tromsøværingen. Med seg har han et nykomponert band i ryggen, bestående av Håkon Øyen på tangenter og EDB, Thomas Engebretsen (Tôg, TV Experience) på bass og Thomas Gallatin (Marit Larsen) på trommer.

Christer Wulff gjorde seg bemerket som singer/songwriter noen år tilbake. Nå er det imidlertid et annet uttrykk som dominerer. I Wulffs musikalske univers anno 2012 finner vi indiepop med 80-talls synther, lystige melodilinjer og alternativ rytmer, noe den ferske singelen viser til fulle.

I vår quiz, med konsertbilletter som premie, spurte vi om navnet på Tromsøbandet som fra eksil i Berlin har tatt en musikalsk u-sving i elektronisk retning og gitt ut sitt fjerde album under delvis nytt navn.

Svaret, som mange selvsagt viste, er kritikerroste Mount Washington (tidligere kjent som Washington).

Vi har trukket ut to vinnere som kan ta med seg kjæresten, eller en annen som fortjener en gratis konsertopplevelse, til Parkteatret i Oslo på søndag for å høre nytt materiale fra Christer Wulff.

De heldige som står på gjestelisten er:

Stine Myrvang og Lene Finnestad

Vi gratulerer!

Takk til alle som svarte på vår quiz.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Domenico+2/Kassin +2/Moreno +2 - Sincerely Hot

(Luaka Bop)

Tre musikere som ikke kjenner noen begrensninger leverer langt over pari.

Flere:

Lalla Carlsen - Norges Revydronning
The Streets - Original Pirate Material