Thåström til Bergenfest

Spiller også på Operataket i Oslo i august.

Relaterte sider:

Thåström

Foto: Linn Melum

Den svenske veteranen og legenden Joakim Thåström gjestet nylig Oslo og en smekkutsolgt Sentrum Scene. Konserten var utsolgt tre måneder i forkant og mange var nok skuffet over at de ikke fikk fatt i billetter. Nå blir det flere muligheter, da Thåström i dag ble meldt klar for Bergenfest 24. juni, samt på Operataket i Oslo 2. august.

Når det gjelder konserten på Operataket kommer det til å bookes flere artister til denne kvelden, men dette blir Thåströms aften. Hans fest. Billetter til denne festen er i salg via Billettservice og Operaen fra lørdag 14. april.

Årets utgivelse, Beväpna Dig Med Vingar, viser at den tidligere Ebba Grön-rebellen og Imperiet-frontmannen fremdeles leverer fantastiske album, noe han forøvrig har gjort på hele 2000-tallet.

Bergenfest

Årets utgave av Bergefest arrangeres på Bergenhus Festning og blir det først utendørsfestivalen i vest, selv om det også er ryddet plass til en rekke klubbkonserter til sommeren.

Programmet begynner avgjort å ta form med en rekke godbiter på plakaten. I Bergen kan publikum mellom 21. og 24. juni få med seg konserter med blant annet Patti Smith, Sharon Jones & The Dap-Kings, Charles Bradley And His Extraordinaires, Kyuss, Kings of Convenience, Justin Townes Earle, Ane Brun, The Low Anthem, The South og The Last Hurrah!

Mer om Bergenfest 2012 finner du festivalens hjemmeside.




comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kvelertak - Kvelertak

(Indie)

En sjangerfornektende og sviende bra debut. Det skulle ikke overraske meg om man hadde kommet til bevisstheten med blåmerker rundt halsen.

Flere:

Giant Sand - proVISIONS
Supersilent - Supersilent 7