Tromsørocken rører på seg

Nye plater fra Vishnu, Desert Highway og Turdus Musicus.

De tidligere Zoom-vinnerne i Vishnu har brukt lang tid på sitt første album, men nå er debutplaten rett rundt hjørnet. Bandet har vært i Malabar Studio sammen med Alex Kloster-Jensen og Frode Jacobsen, og singelen Lord Save Me blir første smakebit derfra. En låt bandet selv beskriver som sterkt influert av av Jeffrey Lee Pierce og Bob Dylan. Denne slippes med releasekonsert på Blå Rock i Tromsø 18. desember.

Vishnu har fra før gitt ut EPen Lost Soul's Church, og musikalsk snakker vi om mørk, psykedelisk folkrock med hint av møkkete blues og desperat sadcore. Wintertime, som du kan sjekke ut i videoen under, vil være på debutplaten, men da i elektrisk utgave.Desert Highway, som debuterte med en EP to år tilbake, slipper også sitt debutalbum med Beers and Tears tidlig neste år. Bandet spiller rock'n'roll med touch av americana, og består av drevne musikere fra Tromsø med den tidligere trommeslageren Gaute Mehus i front.

Sist, men ikke minst, Ishavsbyens hardcore-flaggskip, Turdus Musicus, slipper også nytt album tidlig neste år. Bandet ble også nylig bekreftet til Bukta 2010.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fleet Foxes - Fleet Foxes

(Sub Pop / Bella Union)

Eit ruralt pop-under tufta på gamle tonar, like naturleg og friskt framstilt som lerkesong ein grønnkledd vårdag.

Flere:

The Machines - Stereotypes
The Dining Rooms - Numero Deux