Woven Hand med nytt album

The Laughing Stalk slippes 7. september, samme dag som Woven Hand spiller på Rockefeller. Første smakebit lover godt, hør Glistening Black her!

Relaterte sider:

Woven Hand

Foto: Ole-Tommy Pedersen

David Eugene Edwards er klar med nytt kapittel i hans svarte bok. Woven Hand slipper albumet The Laughing Stalk i september, to år etter siste ordinære studioutgivelse - The Threshing Floor.

Den tidligere 16 Horsepower-frontmannen har de 10 siste åra levert en rekke strålende album som Woven Hand. Med sin gammeltestamentlige svovelvrede har David Eugene Edwards også imponert stort i livetapping, med en rekke intense konserter der den messende frontmannen har slynget ut beksvart og dyster sørstatsmytologi med en nesten skremmende tilstedeværelse – den siste to år tilbake her til lands på John Dee i Oslo.

Med det nye albumet i bagasjen legger Woven Hand i høst ut på en omfattende europaturné som også fører Edwards & Co til Rockefeller 7. september. Der kan vi forvente en ny omgang med gotisk gospel, alvorstung americana og mørklagt folkrock, når det nye materialet skal presenteres samme dag som The Laughting Stalk slippes.

Let the gospel occupy the streets, skriver Edvards på sin hjemmeside. Med første smakebit fra det kommende albumet på øret er det lett å være enig. Glistening Black er kanskje hardere i kantene enn mye av det siste vi har hørt fra Woven Hand og bærer bud om at vi virkelig har noe å se fram til. Singelen er akkurat sluppet og kan sjekkes ut her:Tracklisten:

Long Horn
The Laughting Stalk
In the Temple
King O King
Closer
Maize
Coup Stick
As Wool
Glistening Black

The Laughting Stalk gis ut på Glitterhouse Records.


comments powered by Disqus

 Artikler, nyheter


Ekstranummer #65: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 9

I jula blir alle nostalgiske, sentimentale og tilbakeskuende. Til alle tider. Det årvisst kolossale salget av anakronistiske julehefter er en sterk indikator på lengslene bakover.

Podium

Hovedsiden / Siste:

Re: The Suit Decides
28.03.15 - 18:14

The Suit Decides
28.03.15 - 18:13

Hva slags rock er det snakk...
19.03.15 - 14:34

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo


Father John Misty - I Love You, Honeybear

(Bella Union)

Uvanlige kjærleikssongar i eit faderlig sterkt folkpopmelodisk famntak.

Tidligere: