Luke 22: Trænafestivalen 2011

Eventyrlige Træna er en rett og slett en opplevelse alle bør unne seg, skrev vi etter årets festival i havgapet. Nå kan du oppleve Træna 2011 med gratis inngang! Vinn festivalpass til sommerens vakreste eventyr her!

Konkurransen er nå avsluttet. Riktig svar var Stefan Sundström, og det visste Ole Ekker og Yngvild Gotaas Torvik. Vi gratulerer de med hvert sitt festivalpass til Træna 2011 og takker alle andre som deltok!

Å besøke Træna i sommer var en opplevelse som satte spor. 33 nautiske mil ute i havgapet utenfor Helgeland, i fantastisk vær og med omgivelser som tar pusten, arrangeres en festival som byr publikum på en totalpakke, der storslåtte omgivelser, sjøsprøyt og musikk møtes med brede smil som resultat.

Sommerens Trænafestival var rett og slett et eventyr, og det kan det lett bli i 2011 også! Vi er snillere enn julenissen og deler ut festivalpass til Norges vakreste festival. Alt du trenger å gjøre er å svare på et superlett spørsmål!

HVILKEN SVENSK VISEHELT STO BAK ÅPNINGSKONSERTEN PÅ TRÆNA FYR I 2010?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no - og HUSK å få med NAVN, ADRESSE og TELEFONNUMMER. Merk også eposten "TRÆNA 2011" slik at den havner på riktig sted. Gjør dette innen midnatt onsdag 22. desember. Lykke til!

Træna ble forøvrig nominert av Festival Award Europe til den gjeve utmerkelsen beste lille europeiske festival i 2010, og nå er Træna stemt fram til finalen! Av andre norske er det bare Øya som kan vise til lignede, de er også i finalerunden i klassen mellomstore festivaler. 12. januar blir prisene offentliggjort og delt ut i Groningen i Nederland. Vi krysser fingrene for de norske!

Mer om Trænafestivalen finner du HER.

Foto: Magne Johnsencomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Magnolia Electric Co. - Trials & Errors

(Secretly Canadian)

Jason Molina bretter opp ermene og harver løs i opptråkket jord med ny glød.

Flere:

Robin Williamson - The Iron Stone
Atomic - Boom Boom