NRF tar over Zoom

Norsk rockforbund og Øya går inn i Zoom. Påmeldingen starter nå.

Det har nå blitt gjort enkelte endringer i organiseringen av Zoom. Norsk Rockforbund tar i over dette konseptet fra Norgesnettet, sammen med Øyafestivalen. NRK P3 blir samarbeidspartner på turnédelen.

- Vi ønsker sammen å bidra til å trekke nye norske talenter fram i rampelyset. Øyas bookingsjef Claes Olsen, som var en av Zooms grunnleggere, gleder seg til igjen å kunne bidra til fete konsertkvelder for artister og publikum, heter det i en melding fra Øya.

Fra fredag 24. oktober kan norske artister melde seg på til Zoom 09. Påmeldingen kan gjøres på NRKs Urørt-sider. Her ligger også mer informasjon om denne konkurransen.

De lokale Zoom-arrangementene i landets største byer er nå flyttet fra høsten og til januar, med finale i februar. Zoom-vinneren blir sendt på turné med årets Urørt-vinner, som kåres i januar 2009. Zoom/Urørt-turnéen starter i mars og de to vinnerne vil dele scene med et lokalt Urørt-band på hvert spillested. Turnéen vil inneholde et sted mellom 15 og 20 spillejobber over hele landet.

Blant tidligere Zoom-vinnere finner man navn som: Ida Maria,
Ricochets, Silver, Surferosa, The Jessica Fletchers, Sigh & Explode, Gerilja (bildet), Helldorado, Heroes & Zeros, The Beautiful People (nå 120 Days) og Furia.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fra Lippo Lippi - In Silence And Small Mercies - The Early Years

(Rune Arkiv)

To nedstøvede kulturskatter til glede for musikkhistorisk interesserte, eller nytere av goth og post-punk.

Flere:

Songs: Ohia - Magnolia Electric Co.
El Guincho - Alegranza!