Gjesteliste: Larkin Grimm

Amerikanske Larkin Grimm har levert sin årsoppsummering til groove.

"Rustikk sørstatsfolk møter Laurel Canyon og finner et villmarkens avant-Oz..." mente groove om Larkin Grimms debutplate Harpoon fra 2005. Året etter slapp hun minst like fine The Last Tree som vi mente var noe slik som "spooky sørstatsgoth fra gospeltradisjonens ytterste utmark." Dette året besøkte hun også Norge, der hun blant annet gjorde en flott konsert i Oslo.

Larkin Grimm har på relativt kort tid gjort seg ganske så bemerket, også i kraft av sitt voksende nettverk av venner og sine mange samarbeidspartnere innen folk, støyrock og avant garde.

I år kommer Larkin Grimm med sin tredje plate, og den blir å finne på Michael Giras Young God records. Grimm blir dermed labelpartner med likesinnede som Devendra Banhart og Akron/Family, og denne utgivelsen bør gi en god anledning for de som ikke har oppdaget denne særegne røsten fra Georgia til å gjøre noe med dette.

På Larkin Grimms årsliste finner vi blant andre nevnte Michael Giras Angels of Light, men også både helt obskure kassettopptak og meget kjente popartister.

Hele listen finner du her.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Ekstranummer #65: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 9

I jula blir alle nostalgiske, sentimentale og tilbakeskuende. Til alle tider. Det årvisst kolossale salget av anakronistiske julehefter er en sterk indikator på lengslene bakover.

Groovissimo