Mew til Bukta og Slottsfjell

Det danske indiepopbandet blir headliner i Tromsø og Tønsberg til sommeren.

Mew, som har konserter i Trondheim og Oslo denne helga, har tidligere spilt på både Slottsfjell og Buktafestivalen, og til sommeren er de tilbake. Danskene gjestet også fjorårets Øya som en av headlinerne og er virkelig inne i en tett stim med norgeskonserter.

Sist de gjestet Bukta var det delte meninger om konserten. Her på groove var vi ikke spesielt imponert, men mye har kanskje skjedd på fire år. Store har de i alle fall blitt. Fjorårets utgivelse fikk mye ros i den tabloide pressen, og faktisk også her på huset.

- Skandinavias tøffeste popband, melder festivalsjef Robert Dyrnes.

Dét er det nok delte meninger om, noe debatten etter offentliggjøringen også viser.

Dette er første utenlandske booking for Bukta, som tidligere har sluppet Sivert Høyem, Jan Olav Nilsen & Gjengen, Kråkesølv og Turdus Musicus.

Slottsfjell har fra før disse i boks: Enslaved, Clutch (US), The Cumshots, Donkeyboy, Jaakko & Jay (Fin), Jaga Jazzist, Joy Formidable (UK), Kråkesølv, Mhoo, Navigators, Shining, Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Uncle Deadly og Zeromancer.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Neurosis & Jarboe - Neurosis & Jarboe

(Neurot)

Legg to pinner i kors. Ta et hvitløksbad. Be din siste bønn. Dørene til mørkets rike skal nå åpnes og du inviteres med inn.

Flere:

The National - High Violet
The Knife - Tomorrow, In a Year