Zoom 2010

Påmelding til Zoom 2010 starter denne uka.

Påmeldingen til Zoom 2010 kan gjøres på NRKs Urørt-sider fram til og med søndag 6. desember.

I en pressemelding fra Zoom i dag heter det:

"Zoom har i en årrekke vært et viktig steg på veien mot suksess for en rekke store artister. Band som har lyst til å vise seg fram for et større publikum og være med i konkurransen om en Norgesturné, bør ikke la denne muligheten passere. Et krav er
at man må ha Urørt-profil for å kunne melde seg på. Har dere ikke dette fra før, er det fullt mulig å gjøre noe med det nå."

De lokale Zoom-arrangementene i landets største byer holdes i januar, med finale noen uker etterpå. Vinnren legger ut på veien sammen med Urørt-vinneren for 2010. Den påfølgende Zoom/Urørt-turnéen vil inneholde 10 spillejobber over store deler av landet og alle steder vil konserten åpnes av et lokalt Urørt-band.

Det er Øyafestivalen og Norsk Rockforbund som står bak Zoom.

Tidligere Zoom-vinnere inkluderer Ida Maria (bildet), Ricochets, Silver, Surferosa, The Jessica Fletchers, Sigh & Explode, Gerilja, Helldorado, Heroes & Zeros, The Beautiful People (nå 120 Days) og Furia. I 2009 vant Norma Sass og de dro på turné med Urørt-vinnerne Pony The Pirate.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beach House - Beach House

(Carpark / Bella Union)

Den sterkaste amerikanske debuten sidan REM gav ut smått legendariske Murmur?

Flere:

Turboneger - Scandinavian Leather
Sonny Simmons - The Traveller