PJ Harvey til Oslo

To konserter på Sentrum Scene i oktober.

Relaterte sider:

PJ Harvey

Britiske PJ Harvey står bak et av årets aller beste album med mesterlige Let England Shake. 24 og 25. oktober er hun klar for Sentrum Scene i Oslo. Konserthøsten har mange godbiter, men det spørs om ikke denne bookingen er den aller beste så langt. Det kommer i alle fall garantert til å bli rift om billettene som legges ut over helga.

Let England Shake fikk fortjent full pott her på huset. Vår penn i vest - Oddmund Berge - skriver at albumet er et mesterverk, ikke Harvey sitt første, men kanskje hennes beste.

PJ Harvey debuterte i 1992 med Dry, og har etter dette sluppet en rekke album som har underbygget hennes posisjon som en av rockens viktigste de siste 20 åra. Blant hennes beste plater finner vi klassikeren To Bring You My Love (1995) som øyeblikkelig definerte artisten som sin generasjons viktigste kvinne innen rocken.

En posisjon PJ Harvey så til de grader underbygger med rystende sterke Let England Shake, et album også andre enn denne blekka mente var et mesterverk. Dagsavisen, Nordlys, VG og Lydverket var blant de mange som trillet terningen til seks tidligere i år.

Billettene til konsertene på Sentrum Scene legges ut for salg på Billettservice mandag 8. august.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

The Secondhand Emporium søke...
14.11.17 - 12:09

Veldig fint innlegg, takk 192.168.0.1...
08.11.17 - 10:05

Jeg er enig med...
08.11.17 - 10:04

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo