PJ Harvey til Oslo

To konserter på Sentrum Scene i oktober.

Relaterte sider:

PJ Harvey

Britiske PJ Harvey står bak et av årets aller beste album med mesterlige Let England Shake. 24 og 25. oktober er hun klar for Sentrum Scene i Oslo. Konserthøsten har mange godbiter, men det spørs om ikke denne bookingen er den aller beste så langt. Det kommer i alle fall garantert til å bli rift om billettene som legges ut over helga.

Let England Shake fikk fortjent full pott her på huset. Vår penn i vest - Oddmund Berge - skriver at albumet er et mesterverk, ikke Harvey sitt første, men kanskje hennes beste.

PJ Harvey debuterte i 1992 med Dry, og har etter dette sluppet en rekke album som har underbygget hennes posisjon som en av rockens viktigste de siste 20 åra. Blant hennes beste plater finner vi klassikeren To Bring You My Love (1995) som øyeblikkelig definerte artisten som sin generasjons viktigste kvinne innen rocken.

En posisjon PJ Harvey så til de grader underbygger med rystende sterke Let England Shake, et album også andre enn denne blekka mente var et mesterverk. Dagsavisen, Nordlys, VG og Lydverket var blant de mange som trillet terningen til seks tidligere i år.

Billettene til konsertene på Sentrum Scene legges ut for salg på Billettservice mandag 8. august.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Sharon Van Etten - Tramp

(Jagjaguwar)

Med slike songar, med slik ei plate veks Sharon Van Etten fram og blir ei av dei beste stemmene vi har for tida.

Flere:

Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons
Nas - Street's Disciple