Rastløs #18: Someone Still Loves You Boris Yeltsin

Ingen Lady Gaga å se - men vi fikk noe mye bedre da Philip Dickey fra Someone Still Loves You Boris Yeltsin spilte en herlig akustisk cover av Ass Ponys utenfor Mono.

Det er mye mulig Lady Gaga har vært på Mono de siste dagene, men det skjedde også mye hyggeligere ting der samtidig. Tirsdag 19. oktober returnerte nemlig et av de stødigste amerikanske indierockbandene, Someone Still Loves You Boris Yeltsin, til den lille scenen. Bandet slapp nylig sitt tredje album, Let It Sway, som her på huset ble varmt tatt imot med en femmer.

Nå er det ikke til å legge skjul på at om frøken Gaga skulle ha dukket opp under innspillingen av denne lekre lille akustiske låta med Philip Dickey, så hadde hun nok fått tillatelse til å ta en trall hun også om hun insisterte. Den hadde uansett neppe blitt så flott som denne coveren Dickey gjorde av det han mener er et særdeles undervurdert amerikansk indierockband, nemlig Ass Ponys.

Vi tror på han, i alle fall om man skal dømme ut fra hans tolkning. Nyt Kung Fu Reference i all sin bakgårdsprakt her:

groove.no Rastløs #18 - Someone Still Loves You Boris Yeltsin from groove.no on Vimeo.


Lyd og video: Kai Arne Soot
Foto: Øyvind Rones

Let It Sway er ute nå via Polyvinyl/Tuba.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Boy Least Likely To - The Law of the Playground

(Too Young to Die)

Med banjoen som veiviser lærer The Boy Least Likely To oss å finne barnet som bor i oss alle.

Flere:

Two Gallants - What the Toll Tells
The Megaphonic Thrift - Decay Decoy