cover

Taste the Trash/Spit Voyage

Maribel

Vinyl 7" (2008) - Oslo Grammofon

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / Garasjerock

Spor:
Taste The Trash
Spit Voyage

Referanser:
Serena Maneesh
I Was a King

Vis flere data

Se også:
Aesthetics - Maribel (2009)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Estetisk lydorgie

Meget lovende debutsingle fra Maribel.

Vinyl-singelen Taste the Trash/Spit Voyage er Maribels første singel, hentet fra debutalbumet Aesthetics som kommer ut i 2009.

A-siden er en nytelse å høre på: Stor lyd, katedralsk sang, feit produksjon innhyllet i et deilig støyteppe som flyter avgårde som en estetisk lydorgie. Det er en monumental og nesten totalitær låt som transcenderer snevre genrebetegnelser som thrash-pop og garasjerock. Låten er litt mer enn bare det, den løfter deg opp fra gulvet og inn i himmelen.

Stemningen, lyden og feelingen kan minne litt om tidlig La Muerte (som f.eks. i deres vanvittig gode versjon av Wild Thing, mye bedre enn originalen). Kort sagt en vanvittig bra låt!

B-siden er hardere, råere, raskere og med ekko-vokal som gir det hele et litt "himmelsk" preg. I lydbildet flyter en del psykedeliske lyder og svirrende omkring, omsluttende denne punk/garage-aggro-låten. Særdeles stemningsfullt! Singelen Taste the Trash/Spit Voyage preges av at vokalen mikses litt bak, slik at støyende gitarer får god plass til å boltre seg. Hvis den kommende plata til Maribel er like god som denne singelen så har vi definitivt noe godt i vente.

Watch out!

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Neurosis & Jarboe - Neurosis & Jarboe

(Neurot)

Legg to pinner i kors. Ta et hvitløksbad. Be din siste bønn. Dørene til mørkets rike skal nå åpnes og du inviteres med inn.

Flere:

Diverse artister - If I Make It Through Christmas
Broken Records - Until the Earth Begins to Part