cover

Random Radio

Lambs

CD (2002) - Devil Doll

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Tungrock

Spor:
Down and Under
Land of Goodbyes
Cut You Loose
Heart
Life Removal Machine
Higher Ground
Leave It All
Wrong Mans Door
Over You
Leave Your Life
Random Radio

Referanser:
Mustasch
Motörhead
Metallica

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Ikke lamslått

Grei motorrock fra finske skoger, men med musikalske røtter i gammel metal.

Bak det beskjedne navnet Lambs står tre aggressive finner med sans for både tyngde og fart. De kan minne om svenske Mustasch, en tammere utgave av Motörhead eller en amatøraktig rock'n'roll-versjon av Metallica. Ingen av disse sammenligningene stemmer hundre prosent, men bør til sammen gi en viss pekepinn. Det er halvstødig og greit, uten særlig store overraskelser. Bandet kan visstnok takke Sal Canzonieri fra Electric Frankenstein for å ha blitt oppdaget.

De klarer å få Random Radio til å bli ei kraftig og voldsom skive, men kaster rundt seg en rekke middels gode klisjeer. Vokalen til Antti Lindholm er ikke den mest spennende jeg har hørt innen denne type rock og låtene har liksom ikke alltid den nødvendige spenningskurve. De to andre medlemmene bidrar heller ikke til frysninger på ryggen.

På sitt beste er Random Radio som en mangetonns anleggsmaskin. Av og til får Lambs gjørma til å sprute, men store deler av tida er de i fare for å synke ned i den. Det finnes band som gjør breial og tung rock mange ganger bedre enn dette, og jeg synes ikke at Lambs gjør noe særlig nyskapende her. Kanskje er de heldigere med oppskriften neste gang.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Beatnuts - Classic Nuts Vol. 1

(Loud / Columbia)

Disse nøttelitene har sittet i toppen av hiphoptreet og sluppet fete funknøtter i over ti år. Her får du 10 av de aller feteste, velkrydra og crispy.

Flere:

Anne Marie Almedal & Erik Honoré & Jan Bang & Nils Chr. Moe-Repstad - Going Nine Ways From Wednesday
Håkan Hellström - Ett Kolikbarns Bekännelser