cover

Whiteout

Boss Hog

CD (2000) - City Slang / Virgin

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / Garasjerock / Grunge

Spor:
Whiteout
Chocolate
Nursery Rhyme
Stereolight
Fear for You
Get it While You Can
Jaguar
Itchy & Scratchy
Defender
Trouble
Monkey

Referanser:
Pussy Galore
Jon Spencer Blues Explosion
Unsane

Vis flere data

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Klar tale - ut!

Hva hører 5 gutter på 12 år i møte med Boss Hog?

Hva hører 5 gutter på 12 år i møte med Boss Hog?

"Sær rock"
Coveret er dårlig fordi det ikke gir stemning. Dette er ikke noen god-natta plate. Tekstene er ganske grove. De bruker instrumentene: Keyboard, trommer, bass, gitar og stemmene sine. De høres ganske dopa ut. De er fra Amerika og samarbeider med The Cardigans. Jeg liker ikke platen fordi rocken er sær og de raper (?!, red.anm) i stedet for å synge.
Christian

"Rock er alltid dårlig"
Det er i hvert fall bedre rock enn det vanligvis er (rock er alltid dårlig). Musikken er helt sprø. Innholdet er en cd med rock/punk gitar, keyboard, data og plystring. Alle sangene er nesten helt like alle sammen. Sangerne høres dopa ut. Av og til ligner det litt på techno.
Jonas

"-"
Spillerne Jonathan Spencer, Jens Jurgensen, Hollis Queens og Mark Boys har kommet med ny plate. Sangene ble laget nå i år, og platen kom nå for en stund siden. Alle sangene dems er rock, men annerledes enn andre rockesanger. Instrumentene er gitar, bass, beats og keys. Alle spiller, og Jonathan og Christina Martinez synger. Jeg vet ikke hva dere synes, men jeg gir den terningkast 2.
Abdifatah

"1 av 6"
Cover: Elendig pga stygg dame.
Innhold: Mann/dame synger rock/punk med grove tekster.
Instrumenter: Trommer, gitar, keyboard.
Sjanger: Sær rock.
Land: USA
Personlig mening: Dårlig musikk (smak og behag) fordi jeg ikke liker den slags rock. Alle sangene er omtrent like.
Anders Wilhelm

"New Hard Rock"
Et band fra USA, med rock som ikke egner seg for barn. Plata kom ut i år (2000, april). En slags copy av The Cardigans. En ny-rock med mye effekter. De synger med en slags dopa datastemme. Det er 4 medlemmer, 3 gutter og en jente som synger. Jeg synes det er ganske bra, sikkert fordi jeg liker rock. Det er 11 sanger som forsåvidt er like i refrengene. Tøft, med masse effekter.
Erik

Flinke gutter!

comments powered by Disqus

 Chris
2002-09-02Huff

For en seriøst inkompent gjeng. Mest useriøse anmeldelsen jeg har lest noen gang. Dette er et side prosjekt til Jon Spencer (og som vi vet så blir så og si alt han tar å føler på til gull) med kona. Det når ikke Jon Spencer, men det får da være måte på. Kopi av cardigans ? Ja, og iron maidon er en slags kopi på black sabbath!

Bare for å bevise dette så kan dere jo se hva denne jonas sier (hvis dere forstår et fnugg)
"Rock er alltid dårlig"
Det er i hvert fall bedre rock enn det vanligvis er (?) (rock er alltid dårlig). Musikken er helt sprø. Innholdet er en cd med rock/punk gitar, keyboard, data og plystring. Alle sangene er nesten helt like alle sammen. Sangerne høres dopa ut. Av og til ligner det litt på techno.
Jonas

Takk for tidenes dårligste anmeldelse

red
2002-09-02Nå-nå, Chris

Bare for å tydeliggjøre det: Boss Hog omtalen var lagd som et forsøk på å få fem ti-åringer til å uttrykke hva de hørte i møte med noe annet enn McMusic. Tatt i betraktning alder og uerfarnehet vil jeg si at det ble svært så vellykket.

Synes vel at du var litt hard ovenfor den yngre garde denne gangen, Chris.

Lex Lu Thor
2002-09-03Vel...

...kanskje vellykket overfor en målgruppe som inneholder 10-12 åringer, men heldigvis lager ikke Boss Hog musikk for de. Det tar band som Oasis og Britney Spears seg av (de nevnte artistene er forøvrig kopier av hverandre).

Mange 10-12 åringer som henter anbefalinger på groove.no?

Dere andre kan trygt sjekke ut Boss Hog.

Christine
2003-11-20HÆ????

Ja vel, så du mener at ALLE 10 til 13 åringer liker Britney Spears og den slags musikk??? Oy...Oy..Oy.... Her er det noe galt gitt. Jeg eer 13 år nå, det eneste jeg hører på er Nirvana, Faith No More, Metallica og Red Hot Chili Peppers. Det er greit at ikke alle 13 åringer er som meg men jeg kan love deg at 60% av elevene i klassen min hører på rock og metal og slikt. Greit nok at det er lenge siden dere skrev inn her, men jeg bare sier det.....

Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo