cover

Lost In Legoland

Neperud

CD-EP (2003)

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / Indiepop / Rock'n'Roll

Spor:
Follow the Trash
MWK
Christine
Erwin Schlup
Houseparty
Get It
A Great Location

Referanser:
Cato Salsa Experience
Motorpsycho

Vis flere data

Se også:
Neperud - Neperud (2004)

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


I bandbuss over Grenland

Rock'n'roll spedd ut med indiepop av fire humørfylte fyrer fra Skien.

Skienskvartetten Neperud har et par småutgivelser på samvittigheten fra før, og nå prøver de seg med en lengre EP. Lost In Legoland består av sju spor fordelt på tjue minutter som skal gi folk en smakebit på hva gutta står for. Det starter som en frika rock'n'roll-sak som bringer tankene et godt stykke tilbake i tid. Deretter bærer det over i løssluppen indiepop og leken støy.

Neperud er et underholdende band som tydeligvis har hørt like mye på gammel rock som relativt ny indie. Ut av dette kommer varm og skeiv musikk som man kan la seg sjarmere av etter noen gjennomganger. Låter som MWK og Houseparty fenger pophjertet, mens den korte instrumentalen Christine buldrer noe mer. Den mest behagelige låta er nok avslutningen A Great Location. Fint og bittersøtt!

Denne EPen kan fort gjøre deg oppmerksom og spent på hva Neperud kan finne på i framtida. Det er lett å oppdage talent for humørfylt rock her. Lost In Legoland er underholdende, men viser et litt uferdig band. Ingen av låtene fremstår som svake, men ingen gir overdreven rockefot heller.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Jack White - Blunderbuss

(XL)

Under eige namn for første gong. På drift, men gjenkjennelig, og i toppslag.

Flere:

Diverse artister - John Barleycorn Reborn – Dark Britannica
Aphex Twin - 26 Mixes For Cash