cover

Hail Unamerican!

Underminded

CD (2004) - Kung Fu

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Heavy metal / Hardcore / Punk

Spor:
Pablo Escobar's Secret Stash: Revisited
It's Kinda Like a Bodybag
A Coroner's Faith Through Cupid's Arrow
Bring On the Flood
Burn the Metropolis
Support the Scene, Quit Your Band
Hail Unamerican!
The Heart of a Traitor
This Inquisition
Thestrikersdontstrike onsuperbowlsunday
Enfermeria, Part II: The Incision

Referanser:
Rollins Band
System of a Down

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Unamerican States of America

Brutal, aggressiv og massiv hardcoremetal fra solfylte San Diego.

Underminded plasserer seg omtrent midt mellom punk og metal. De bruker riff fra sistnevnte og sper på med holdninger og ideer fra moderne punk, hardcore og annen aggrorock. Bandet etablerer sitt brutale sound i første låta og kjører på videre i samme gate i en halvtimes tid. Et par ganger får jeg små numetal- assosiasjoner, men de går fort over. Dette er så langt fra solfylt kyst og strandliv man kan komme og forsatt låte gjennomamerikansk.

Sinnet og brutaliteten er ektefølt og beinhard. Bandet blander inn gamle punketriks, som allsangspregede refrenger og høy intensitet. Vokalistens raspete stemme skjærer seg gjennom høytalerne og inn i øregangene dine. Riffa er både skarpe og tunge på en gang. Hail Unamerican! kan lett ta pusten fra en uerfaren lytter. En etablert hardcorefan vil nok nikke gjenkjennende til flere av riffa.

Ikke alle låtene er like spennende i lengden, og det er en del krampeaktig riffing som ikke fører noe sted her. Det blir både hektisk og tøft, uten at det alltid er interessante nok låter i bånn. Bandet har mye på hjertet både i tekstene og den hissige musikken, men når ikke helt fram til hjertet mitt.

Jeg setter pris på Undermindeds forsøk på å røske opp i den ofte enspora California-punkscena. Hail Unamerican! kan være et friskt pust. Likevel kommer man ikke bort fra at det lages mer spennende og interessant aggrorock enn dette.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Mahjongg - Kontpab

(K Records)

Kontpab plasserer Mahjongg i en klasse for seg selv når det gjelder elektronisk musikk.

Flere:

Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark
Simon Joyner - Skeleton Blues