cover

There You'll Be

Faith Hill

CD (2001) - Warner Music / Warner Music

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Countrypop

Spor:
There You'll Be
This Kiss (Pop Radio version)
Breathe (Tin Tin Out re-mix)
The Way You Love Me
Let Me Let Go
Piece of My Heart
If My Heart Had Wings (single version)
There Will Come A Day
Love Will Always Win
My Wild Frontier
You Give Me Love
Somewhere Down The Road (from Prince of Egypt OST)
Over The Rainbow (from For Our Children Too OST)
Breathe (Pop remix)
The Way You Love Me (Love to Infinity Remix)

Vis flere data

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


For de av oss som liker sukkerspinn

Countrydronningen som gikk pop dokumenterer slagerne.

Jeg innrømmer det først som sist: Jeg synes Faith Hill er smellvakker. Ikke bare det, jeg synes hun er dritfin. Faktisk henger det en årskalender her på kontoret mitt for å pynte det opp, og jeg er den stolte eier av flere av hennes studioalbum.

Men selv om jeg er en loverboy betyr det ikke at utseendet alene er nok til at jeg gidder å ha musikk i samlingen.

Det som kommer ut av munnen til denne vakre fru er også viktig.

Jeg er faktisk svak for den melodiske countrysjangeren, og siden jeg ikke er Nashville ur-forkjemper, har jeg ingenting i mot at Faith Hill - som Shania Twain og Amy Grant før henne - har tatt steget over i popen.

Men når man ser så bra ut som Faith Hill - og i tillegg ikke er det minste rett for å "bruke" det faktum på CD-cover og videoer - er det selvsagt lett å avfeie dette som klissete sukkerspinn.

Vel, selvsagt ER det det. Og til sitt bruk er det nok bare popfantaster som meg - og brukslyttere av P4 og diverse bygdefester - som virkelig tør innrømme at dette er mer enn ørefyll.

Ta tittellåten. There You'll Be er en Diane Warren ballade av beste/verste sort. Gudene vet hvor mange hun har skrevet, for hvor mange amerikanske syngedamer. Men jeg liker det. Ikke for originaliteten, men for stemningen det gir. Jeg liker slike suppeballader og er ikke redd for å innrømme det. Neste låt er et annet godt eksempel. This Kiss - delskrevet av den utmerkede Beth Nielsen Chapman - er en rocka countrylåt som i sin tid (97) befestet Faith Hill som superstjerne i hjemlandet USA. Dette er solide saker innenfor sjangeren, om ikke annet. Breathe - fra siste studioalbum - i remiksversjon er sammen med The Way You Love Me solide bevis på overgangen fra country.

Dette funker på radio, i bilstereoen, på det minst hippe diskoteket i byen (som tør spiller folkelig musikk), på en hjemmefest eller til en roligdans med kjæresten.

Det er vakkert at pene damer også kan spre glede på denne måten. Det finnes de som har valgt verre yrkeskarrierer, jeg sier ikke mer.

Stol på skjebnen! Faith, du er herlig. Dessuten synger du vakkert, du vet å plukke gode låtskrivere, musikere og produsenter. Kort sagt: You're the perfect girl for me.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


St. Vincent - Actor

(4AD)

Det er ingen selvfølge at artister kommer så komplett utstyrt som dette, selv blant de beste utgivelser er Actor for en perle å regne.

Flere:

Deradoorian - Mind Raft EP
Erlend Ropstad - Hva om det ikke er sånn som du tror at det er