cover

F-f-f-falling

The Rasmus

CD-single (2001) - Playground / Playground

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Poprock / Lettmetall

Spor:
F-f-f-falling
The Rasmus At Work (video)

Referanser:
Bon Jovi

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Valmet-pop

Ut av de finske skoger ... spretter et lettmetall-band fra seint åttitall!

The Rasmus har vissnok holdt på i aldri så lang tid hjemme i Finland, og har også fått med seg en rekke musikkpriser i hjemlandet. Deres foreløpig siste album, Into, har gitt opphav til et par singler som har fått tildels heavy rotation på nordisk MTV, og mange har vel snublet over nettopp singelen F-f-f-falling på denne måten.

Selv fikk jeg eksemplaret i posten, og hardware-utgaven av singelen har et ekstra spor i form av en video som viser to og et halvt minutt av med The Rasmus som leker i studio, klippet i skikkelig MTV-stil. Ærlig talt ikke noen STOR bonus for andre enn diehard fans.

Men så var det musikken, da. Ærlig talt er noen av de første assosiasjonene jeg får Stage Dolls og Ole I'Dole (!!), og ved litt ettertanke muligens Bon Jovi. Med andre ord nokså ufarlig lettmetall-pop som ikke etterlater noe varig inntrykk. (Ok, Stage Dolls er kanskje urettferdig trukket ned i gjørma i denne sammenhengen, og jeg beklager det, men navnet deres hoppet raskt ned i barken.)

Nei, det eneste som fester seg her, er den irriterende "f-f-f-f" stammingen i begynnelsen av refrenget. Resten er glatt, gitarbasert, tett produsert, harmonisert pop i dusinvare-klassen. Flinkt, men alt for snilt.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Madrugada - Madrugada

(EMI Virgin)

Ringen er sluttet, lyset er slukket. Norges største rockeband sier farvel med sin sterkeste plate siden funklende Industrial Silence.

Flere:

MJ Cole - Back To Mine - A Personal Collection For After Hours Grooving
Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand