cover

Cosas Del Amor

Enrique Iglesias

CD (1998) - Universal / Universal

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Latino / Dance / Europop

Spor:
Esperanza
Bailamos
Nunca Te Olvidaré
Cosas Del Amor
Desnudo
Contigo
Alguien Como Tú
Sirena
Para de jugar
Dicen Por Ahi
Ruleta Rusa
Bailamos (Groove Brothers Radio Edit)

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Som far, så sønn

Enrique skrider fryktløs til verket tungt bevæpnet med følelsesladet sang og silikonglatt musikk.

Julio Iglesias simpelthen MÅTTE være far til et barn, en sønn, en prins. Prinsen heter altså Enrique, og han har valgt å bære familiekorset videre: Ta på seg den tunge og ansvarsfulle jobben med å glede og trøste alle verdens chicas.

Enrique skrider fryktløs til verket tungt bevæpnet med følelsesladet sang og silikonglatt musikk. Unge Iglesias blir puttet i sekken som populært har blitt kalt "den nye latinobølgen"; foruten at han stort sett synger på spansk, benytter litt spansk solo de guitarra og gjør så godt han kan for å agere latin-lover, så er det lite latino-særpreg ved musikken.

Det som finnes av spansk folklore er kun tilstedeværende som korte men glorete neonblink. Dette er i all hovedsak moderne syd-europeisk popmusikk med kjennetegn som lette danserytmer, svulstige arrangementer og en vokalist som bretter ut sin kjærlighetstematikk med stor patos. I hiten "Bailamos", hvor Enrique synger på engelsk, utrykkes selve kjernetanken og grunnretorikken til den mytiske "latin-lover": Tonight we dance like no tomorrow, if you will stay with me: Te quiero mi amor (og så videre).

Det er vel nettopp dette med å pirre fram denne latino-dampende eskapismen, som fører til at nord-europeiske kvinner og menn handler hos både Julio og Enrique. El amante!

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Diverse artister - Money Will Ruin Everything 2

(Rune Grammofon)

Rune Grammofon feirer ti år i bransjen – og hvilken feiring!

Flere:

Kid Loco - Kill Your Darlings
The Elected - Sun Sun Sun