cover

12345 Accelerate

Remake Remodel

CD-EP (2003) - Popboomerang

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Post-punk

Spor:
Accelerate
Thanx 4 Nothing
Jellybean
Jellybean Remodel(Ransom Remix)

Referanser:
Le Tigre
Yeah Yeah Yeahs
Sleater-Kinney
Pretty Girls Make Graves
The Donnas

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Sjarmerende

Spennende ungt jenteband fra Melbourne, som kan være verdt å ha i bakhodet.

De fire unge jentene fra Melbourne har knapt kommet i gang, men har allerede fått ut et par EPer, nå sist 12345 Accelerate. Den kan nok være litt vrien å få tak i, men absolutt ikke umulig, og er absolutt verdt å sjekke ut dersom navn som Le Tigre, Sleater-Kinney eller Pretty Girls Make Graves er blant favorittene.

12345 Accelerate er altså et rent jenteband som spiller rett fram rock med innlevelse og pasjon for musikken. Dette er en EP som med tre låter får vist relativt forskjellige sider av bandet. Tittelsporet er nok den mest umiddelbare låten her, men mangler litt på refrenget, litt mer trykk, for å få det til å ta helt av, liksom. Men absolutt en kul låt, som slår hardt nok fra seg. Thanx 4 Nothing er veldig bestemt og konstant, og har det Accelerate ikke har; det lille ekstra. Jellybean er nok uansett det sporet som imponerer mest. Låten kan minne om The Strokes, særlig gitaren, men også den presise og velplasserte trommen. Jes kler nok denne typen stil bedre enn de to foregående, og fullbyrder en veldig laidback feel. Remixen av Jellybean avslutter EPen, og den kunne vi nok helst vært foruten. Men det viktigste er at bandet med sitt eget materiale får vist hva de er gode for, noe de absolutt gjør på sine tre låter.

Gode band får man aldri nok av, og liker du nevnte referanser er Remake Remodel mest sannsynlig midt i blinken for deg. Og besøker du Melbourne en gang, er de absolutt en fornøyelse å se live også. Kanskje om en stund slipper du å dra til down under for å se dem, hvem vet. Jentene i Remake Remodel kan nok nå langt på sjarmen de utstråler, både på scene og EP.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Orb - Bicycles & Tricycles

(The Hexus / Cooking Vinyl)

The Orb er tilbake fra en kort dvale, denne gangen med et fokusert album bestående av merkevarebeskyttet dub, ambient house og flytende stemninger.

Flere:

Le Corbeau - Moth on the Headlight
Bonnie Prince Billy - Master & Everyone