cover

Live a Little

M.A.S.S.

Vinyl 7" (2003) - Purr

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Sprudlerock

Enda en sprudlende og overbevisende A-side fra denne indiegjengen fra London.

På M.A.S.S. sin andre vinylsingel bekrefter de at de behersker morsom rock. De følger opp debuten Hey Gravity (2002) og gir lytteren god grunn til å vente i spenning på første langspiller.

Låta Live a Little er så fengende at man kan ta seg i å lure på hvorfor dette ikke har blitt noen hit. En livlig og tøff indierocker som fester seg godt i minnet. Vokalist Justine bringer tankene til en begeistret Polly Jean Harvey, mens bandet river av et komp som ikke ligger så langt unna amerikanske rockere som The White Stripes eller The Strokes. Dette er en låt full av både overskudd og spilleglede.

Når man snur vinylen finner man desverre en betydelig mer anonym og ordinær låt. Unbreakable stikker seg ikke fram slik som Live a Little, og egner seg ikke som noe annet enn en B-side.

M.A.S.S. endrer ikke inntrykket mitt av at de er et av de mer spennende nye rockebanda fra England akkurat nå. De sprer gode rockvibber og en frisk kombinasjon av aggresjon og glede. Denne singelen er, på grunn av andrelåta, litt mindre morsom enn debuten. Likevel er den noe du bør spørre etter hos din lokale vinylforhandler.

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Ekstranummer #68: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 12

Syttiåras mange nostalgiske strømninger, sentimentale mimring, savn etter 'enklere tider' og dragningen mot primitivitet og 'ekthet' i form av basale livsstiler, fant sitt mikrokosmos i nyskapningen kjellerstue, også kjent som peisestua

Podium

Hovedsiden / Siste:

Ekstra Vokalist søkes...
14.10.16 - 22:13

Bassist søker band/musikere ...
04.10.16 - 20:18

Deadeye Navigator søker voka...
05.09.16 - 18:58

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo