cover

Audit in Progress

Hot Snakes

CD (2004) - Swami / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Alternativ / Psychobilly / Hardcore / Punk

Spor:
Braintrust
Hi-Lites
Retrofit
Kreative Kontrol
Think About Carbs
Audit in Progress
Hatchet Job
This Mystic Decade
Lovebirds
Reflex
Hair and DNA
Plenty For All

Referanser:
L7
Drive Like Jehu
Rocket From the Crypt
Wipers

Vis flere data

Se også:
Suicide Invoice - Hot Snakes (2002)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Youth of America

Sjørøvertøff postpunk-a-billy fra San Diegos heteste slanger.

Tredje skive fra Hot Snakes er en energiutladning av de sjeldne. Audit In Progress svir avgårde som en grillfest i helvete, og holder godt på varmen platen gjennom. Braintrust, Hi-Lites, Retrofit og Kreative Kontrol åpner som en match mellom Mötörhead vs. Reverend Horton Heat/Wipers vs. L7 og introduserer noe av platens mønster: To vokalister som dirrer et sted mellom panisk bitterhet og snerrende arroganse, to gitarer som smeller sammen i dissonans og huggriff, en rytmeseksjon som freser avgårde i en spretten blanding av psychobilly-punk og støypunk.

Hot Snakes viser glefsende tenner her, men Audit In Progress er både melodiøst fokusert og har en fandenivoldsk, uformell stemning som gjør den til en kort, intens og aldri hvilende plate. Noe av grunnen til den sikkerheten som preger bandet er selvsagt at de har godt treningsgrunnlag. John Reis er gudfar i San Diegos punkmiljø, med erfaring fra både Rocket From the Crypt og Drive Like Jehu. I sistnevnte spilte han med slangegitarist Rick Froberg, og Snakes kan også høres som en kombinasjon av nettopp Rockets tidlige plater og Jehus mer intrikate math-rock. Trommis Mario Rubalcaba har tidligere dunket med for eksempel stonerpsykedelia-bandet Sea of Tombs og gravfølget Black Heart Procession, og han holder tydeligvis armmuskulaturen i hevd. Hot Snakes fortsetter å jage et hardere og råere sound, knapper ned på lengden og øker farten, men de viser også at det primale ikke trenger å være uforenlig med det underholdende. Tvert om.

Selv om kullene kjølner noe etterhvert er det begrenset hvor kalde de blir i løpet av drøye 30 minutter. Dessuten er den avsluttende Slash rip-off'en Plenty For All verd mye av prisen alene.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Årabrot - Solar Anus

(Fysisk Format)

Årabrot lovet endring. Det har de gitt oss.

Flere:

Firewater - The Man on the Burning Tightrope
Loscil - Triple Point