cover

These Are Memories

The Rooph

CD-EP (2004) - Nosebleeder Records

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Retrorock

Spor:
Hard As A Rocker
Addicted Romeo
Ending
Radio Carolina

Referanser:
Grand Funk Railroad
Reef

Vis flere data

Se også:
This Smells Fishy - The Rooph (2003)

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Stillstand

Andre runde for trønderske rockere med hang til små popavstikkere.

Trønderske The Rooph er ute med sin andre EP. Det har kanskje ikke skjedd allverden siden sist. De kikker fortsatt bakover i historien for inspirasjon. Selv om bandet har holdt sammen en stund, tilhører de fortsatt amatørligaen. These Are Memories har klare demopreg, og burde kanskje karakteriseres som nettopp det.

Hard As A Rocker er akkurat det tittelen tilsier, en hard og frisk rockelåt. Den er røff og har snert. Addicted Romeo er en annen retrorocker, men med myke sider. Radio Carolina er en lengre og softere sak som sliter med å komme til målet. Den blir litt for lang og anonym. Ingen av låtene skiller seg spesielt ut eller klarer å løfte EPen. Bandet mangler en eller to knallåter som gjør meg helt sikker på at de er på god vei et eller annet sted.

These Are Memories er ikke noe mer spennende enn This Smells Fishy. Kanskje heller hakket kjedeligere. Samtidig synes jeg å merke en vridning mot et hardere og mer rocka uttrykk. The Rooph er fortsatt ikke det mest spennende bandet fra Trøndelag, men virker ganske trygge på det de driver med.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Einar Stray - Chiaroscuro

(Spoon Train Audio)

Stray forener indiepop, indierock og klassisk musikk på en særegen og drivende god måte.

Flere:

Stereolab - Sound-Dust
Prince - One Night Alone ... Live!