cover

One In A Million

Bosson

CD (2001) - MNW / MNW

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Spor:
One In A Million
I Believe
Where Are You?
Over The Mountains
We Live
Let Your Soul Shine
Stay
I Don't Wanna Say Goodbye
All Because Of You
Hole In My Heart
This Is Our Life
We Will Meet Again
One In A Million (the Mystica mixes)

Referanser:
Backstreet Boys

Vis flere data

(1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7)


På Backstreet Boys' venteliste (One of a million)

En pose sure svisker til synet av et styrtende jagerfly.

Husker dere hjemmevideoopptaket fra Sverige sånn circa 1990? Jeg mener det opptaket der Svearikets stolthet og luftbårne flaggskip - Saab JAS-flyet - smalt i bakken foran tottelottene på tusenvis av måpende, ja rent vantro svensker? Nå skjønner i hvert fall jeg hvorfor han skreik så stygt, denne Svearikets sønn hvis stemme sprengte mikrofonen på kameraet ved siden av: Han fikk et øyeblikks clairvoyans, et kort innblikk i sin egen nasjons fremtidige flaggskip-prosjekter - og synet må ha brent så vel netthinner som trommehinner. Det bare MÅ ha vært bildet av Bosson. JÄVLAR! JÄVLAR! JÄAÄÄÄÄVLAR!

Egentlig en litt merkelig fremtoning denna guttongen hass Bo (Bos son). Leser man biografien får man inntrykket av detta er en likandes kar med full orden i de musikalske sysakene. Bare hør: Festivaljobber med Lenny Kravitz, N'Sync og Five. Han skriver og produserer mesteparten av materialet selv, han er visstnok fryktelig kritisk til arbeidet i studio og gir seg ikke før han hører at resultatet er optimalt. Jo da, selvkritikk og egensensur lyder som svært gode egenskaper hos en ung mann som har svære USA-selskapers tiltro i ryggen, og samtidig blygt hevder "Jag är väl ganska allround".

Allround, du liksom! Følelsen av å ha åpnet en pose breddfull av svisker slår inn allerede halvveis ut i spor to, "I Believe". Og herregud, etter hvert som man spiser seg nedover i posen finner man i tillegg ut at pakka har gått ut på dato, og at de allerede har begynt å gjære seg inn på sinnet. Med andre ord; må nytes med et toalett innen rekkevidde - og for Guds skyld ha dasslokket oppe!

Nei, allround er du i hvert fall ikke på dette syltede makkverket, kjære granne. Jeg skal gi deg at du behersker mange av klisjéene i gårsdagens soulpop, men dessverre, den fargeløse og dynamikkfattige gjennomføringen gjør at det absolutt ikke kan brukes til din fordel i møte med mine ører. Hvordan har du med din kritiske sans klart å ende opp med et så utrolig flatt produkt? Har du konset for mye på produksjonen av hver låt at du har glemt å tenke helhet? Har tanken på å bli omfavnet av et titusentalls amerikanske Britney-lookalikes med tannregulering vært dømmekraftens ytterste ledestjerne? I så fall: gratulerer, du er i mål.

Jeg beklager sterkt, men dette holder bare ikke. Jeg finner rett og slett ingen formildende omstendigheter og jeg ser således intet annet valg enn å fyre opp under de fordommer som allerede omsvermer musikkjournalistenes omstridte embete og tvilsomme mandat: Det finnes ingen originalitet, ingen snert, intet glimt i øyet, aldri en synlig glede, schwong eller utfoldelse i denne musikken. Bare fattigslige beats på tomgang og en sørgelig repetisjon av klisjéer som Ricky Martin og hans likemenn allerede har vridd safta ut av. Herr Bosson tildeles karakter én, og det er bare på grunn av tittelkuttet - et relativt levelig bidrag til Soundtracket til "Miss Congeniality".

Og ærede Redacteur: Tro ikke et øyeblikk at jeg har unngå å fornemme den grove æres- og legemesfornærmelse jeg sporer i din adressering av dette verket til undertegnedes adresse. Jeg krever oppreisning! Skal vi si neste tirsdag ved morgengry? De velger våpen.
Og forresten; dersom Bosson kommer etter meg før dette, skal jeg hakke meg fortelle'n hvor DU bor!

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


TeeBee - The Legacy

(Port Azur / Subtitles)

Norges egen TeeBee videreutvikler og perfeksjonerer sin egen stilsikre drum'n'bass-variant.

Flere:

Fire! - You Liked Me Five Minutes Ago
Humanoid - Sessions 84-88