cover

Run! Run! Run! EP

Niccokick

CD-EP (2004) - Razzia

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock

Spor:
Run! Run! Run!
Lost Souls Play R'n'R
When People Turn Into Ghosts
Rich Brunettes

Referanser:
Sounds Like Violence
The Plan
Bergman Rock

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Sleivspark

Fire eksempler på rastløs og sjelven indierock fra småby-Sverige.

Niccokick er Andreas Söderlund fra Sounds Like Violence sitt nye band/prosjekt. Han har også fått med seg et par andre medlemmer fra nevnte band. På sin debut-EP har de fått hjelp av Ronald Bood, som tidligere blant annet har produsert The Plan.

Run! Run! Run! inneholder fire forsøk på indierock. Låtene har absolutt nerve, men bandet sliter likevel med å skape samme type liv i musikken som hos Sounds Like Violence. Tittellåta er snublende indierock som forsøker å spille på en sjarm som ikke helt er der.

Det er noe halvinteressant og uforløst ved alle de fire melodiene. Jeg sitter og venter på at de enten skal eksplodere i gitarledet galskap eller i uforglemmelige refrenger. I stedet rusler de rundt i ring og når aldri noe sted. Nærmest en hitlåt er de kanskje i sistelåta, Rich Brunettes, uten at denne heller beveger seg i nærheten av en sommerslager.

Niccokick ligner egentlig ikke spesielt mye på noen, men har heller ikke det store særpreget. Run! Run! Run! er dermed ingen EP som får deg til å vente i spenning på første langspiller. Sannsynligheten er nemlig stor for at du har glemt disse låtene innen bandet presenterer noe som helst nytt materiale.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker

(30/30)

Fast som fjellet. Mystisk som skogen. Einsam som prærien. Vill som elva.

Flere:

Rumble In Rhodos - Signs Of Fervent Devotion
Yo La Tengo - I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass